© 2018 Copyright by Positiva Vibbar

Har du en tjänst som du vill erbjuda till de som är medlemmar på Positiva Vibbar så kan du ansöka om det här nedanför. Vi letar efter produkter i tre olika kategorier, bas, medel och expert*.

Du får chans att presentera ditt företag hos oss och får leads från vår sida där kunderna har en egen inloggning till sidor där rekommendationer presenteras.

*Våra definitioner på hur långt företagen kommit och det kan översättas med: bra produkter för nystartade, produkter för de som är utvecklande och produkter för de som har fina välutvecklade bolag.

Har du en tjänst som du är exeptionellt bra på och vill erbjuda den till våra medlemmar?

Du presenterar dig och din tjänst under våra medlemssidor och får leads direkt från sidan.

Utvärderingen görs grundad på ekonomisk hållbarhet, företagets profil och motiveringen till varför just ni ska bli rekommenderade.

Tycker du om positiv inspiration och gillar att skriva? Vi har flera olika områden som vi söker skribenter till och det kan röra just ditt experområde och hur det kan hjälpa företag att utvecklas och gå framåt.

Det kostar inget att vara med

Det är ju klart inspirerande eller hur? Första året ser vi till att skapa leads åt er så att det är kul att vara med, om ni vill vara med efter det så kollar vi på hur det kan bli gemensamt lönsamt utan att vi försämrar erbjudandet till kunden.

Vi jobbar med rekommendationer på varje leverantör så det finns ingen chans att betala sig till en första plats.

 

Ring nu: 070-7889496

0