© 2018 Copyright by Positiva Vibbar

Med enkla praktiska utbildningar och mallar kan vi hjälpa dig att bli expert på att hjälpa andra företag att tjäna pengar. Du kommer att bli överraskad när du ser hur mycket du kan hjälpa andra med redan efter första inloggningen!

 

Våra samarbetspartner har riktigt spännande erbjudanden som ger besparingsmöjligheter inom de flesta områden av ditt företagande.

Det ger en riktigt bra känsla när man hjälper andra att lyckas med sitt företag eller sin företagsstart.

Det roliga är att ju längre du kommer  ju mer kommer du kunna att hjälpa företag med besparingar. De riktigt stora besparingarna kommer du att kunna göra med smarta lösningar på större företag, även om det tar lite längre tid för dem att förändras.

För de större företagen har vi därför letat fram unika tjänster och produkter som snabbt hjälper dem att göra besparingar.

Vill du tjäna lite extra pengar på att hjälpa andra att spara eller är du intresserad av att jobba heltid med Positiva Vibbar? Vi kan hjälpa dig att nå fram till ditt mål med en tydlig plan som hjälper dig att lyckas!

Vi hjälper dig igång

Om du inte känner att du själv vet hur du ska hjälpa andra att spara pengar så behöver du inte vara orolig. Vi har ett beprövat system som använts under många år för att hjälpa företag att spara stora pengar i sin verksamhet och vi hjälper dig igång. Vår företagsutveckling ger ny inspiration och nya möjligheter till marknadsföring. Med utbildningar som du kan gå igenom när du vill så blir du snart en expert på att hjälpa andra att spara!

Har du redan en tjänst eller en produkt som hjälper företag att spara tid eller pengar i sin verksamhet? Då kan du börja sprida det inom Positiva Vibbar!

 

Ring nu: 070-7889496

0